Sandnessjøen Installasjon AS

Varme og lyddemping i ett og samme produkt

Med Nexans varmesystem får du ikke bare varme, men lyddemping i tillegg. Platene MILLICLICK™ er nemlig også trinnlydsplater. Legger du platene i 2. etasje vil det bli merkbar forskjell i lydisolasjonen ned til underetasjen.

Grafikk som representer lagene i gulvet ned til varmekablene med en far og datter som leker oppå

I hvilke rom kan du ha gulvvarme?

Gulvvarme egner seg i alle typer rom. Nybygg kommer i dag ofte med gulvvarme i hele boligen, og med Nexans MILLICLICK™ og MILLIMAT® kan du legge gulvvarme i hele eller deler av boligen også ved rehabilitering og oppussing. 

 

Skal du pusse opp et barnerom? Her egner det seg ypperlig med gulvvarme for barna som leker mye på gulvet. Det er også deilig med gulvvarme i stua og på kjøkkenet. Skift til gulvvarme i de rommene du pusser opp, og ta gjerne rom for rom.

Varmekabler under fliser og betonggulv

MILLICLICK™-platene legges direkte på bærende underlag (betong/gulvsponplater). Dersom det ligger gammel parkett eller laminatgulv fra før, fjernes dette før MILLICLICK™-platene legges ut. MILLICLICK™-systemet bygger kun 8mm.

 

Skal du legge fliser, betong eller annet flytende gulv, har Nexans varmekablene MILLIMAT®. Dette er varmekabelmatter som kun bygger 4,5 mm og kan legges over det gamle gulvet, mørtles inn eller støpes inn i flislimet. MILLIMAT® egner seg godt til bad, gang og kjellere.

Grafikk som representer lagene i gulvet ned til varmekablene i en stue med sterkt fargede møbler

Vi hjelper deg med å spare varmeutgiftene

Er du varm på bena, kan du senke temperaturen i lufta. Dermed er gulvvarme en effektiv form for varme i huset. I Elkonor anbefaler vi et smart styringssystem til gulvvarme. Det betyr at du justerer varmen etter bruk for eksempel via en app på telefonen eller brytere på veggen. 

Med automatisk styring, slås gulvvarmen av om natten, før den slår seg på igjen akkurat i tide til at du kan gå på et lunt og varmt gulv når du står opp. Varmeproduktene til Nexans responderer svært raskt slik at oppvarmingen starter umiddelbart når varmen slås på. I dag finnes det en rekke gode produkter på markedet, og din elektriker kan gi råd om hva som passer dine behov best.

Les også: Med god varmestyring sparer du penger uten å senke komforten  

Bytte varmekablene?

Ta kontakt med en av våre dyktige elektrikere, så hjelper vi deg å finne riktige løsninger for varmestyringen i din bolig!